CEM ÇEVİK, CUMHURİYET'E TALİP OLDU

CEM ÇEVİK, CUMHURİYET'E TALİP OLDU

İlimiz esnaflarından Cem Çevik, 31 Mart 2019 tarihinde  yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı. 

Cem Çevik, doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek için ekibi ile birlikte göreve hazır olduklarını belirtirken, mahale sakinlerinden destek istedi. 

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Cem Çevik, gazetemize yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"1979 Bilecik cumhuriyet mahallesi doğumluyum evli ve 2 çocuk sahibiyim. Bilecik Endüstri Meslek Lisesi mezunuyum 20 yıl boyunca fabrikalarda elektrik bakımcısı olarak çalıştım. 2017 yılında eşimle beraber Atatürk ilkokulu’nun alt tarafında Çevik Kırtasiye adı altında esnaflığa başladım.

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin şahsıma göstermiş olduğu teveccüh ve isteklerini de dikkate alarak doğup büyüdüğüm Cumhuriyet Mahallesi’nden sizlere hizmet etmek amacı ile muhtarlığa aday oldum.

Cumhuriyet Mahallesi, maalesef birçok hizmet de ihmal edilip geri kalmıştır. Bilecik’in en eski mahallesi olması itibari ile en gözde mahallesi olması gerekirken şu anki durumu ortadadır. Bunun değişmesi için bu göreve talip oluyorum.

Seçildiğimiz takdirde her şeyden önce azalarımızla birlikte hak ve hakkaniyet içinde kişi ayrımı yapmadan görevimizi en iyi bir şekilde yapmak için hazırız. Sizlerin gönlünde yer edinen iyi bir ekip ile mahallemizin hak ettiği hizmetleri alması için tüm gücümüzle çalışacağız.

Başta Valilik, Belediye ve tüm kamu kuruluşları ile koordineli çalışıp gereken her şeyin yapılmasını sağlayacağım. İş yerim sabit olduğu için aranan muhtar değil yeri sabit olan bir muhtar olarak sizlere 7/24 hizmet etmek istiyorum.

Daha güzel ve yaşanılabilir bir Cumhuriyet Mahallesi için mahallemizin değerli sakinlerinden desteklerini bekliyorum. Benim muhtar adayı olmamı destekleyen Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine teşekkürlerimi sunar mahalle halkından ve seçmenlerimden mahallelerine sahip çıkma adına şahsıma ve ekibime 31 Mart'ta yapılacak muhtarlık seçimlerinde destek vermelerini canı gönülden diliyorum."

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3700 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.