ÇETİN'DEN TÜZÜN’E ÇOK SERT CEVAP

ÇETİN'DEN TÜZÜN’E ÇOK SERT CEVAP

Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalara yine sosyal medya üzerinden çok sert cevap verdi.

Tüzün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Teröristlerle müzakere masası kuranlar, Kandil’le İmralı arasında mekik dokuyanlar, provokasyonlarla CHP’yi terörle yan yana getirmeye çalışıyor. Ne yapsanız suçunuzu örtemezsiniz, bugünkü tablonun sorumlusu sizsiniz, hesabını vereceksiniz" demişti.

AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin’de Milletvekili Yaşar Tüzün’e söylemlerine çok sert cevap verdi. Çetin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “7 Haziran seçimleri sonrasında birlikte nasıl salladık diyeceksiniz. TBMM’de teröre destek veren milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda HDP ile birlikte hayır oyu kullanacaksınız. Biz hapishanedeki PKK'lıya da gittik, DHKP-C'liye de gittik diyeceksiniz, Yüksekova’da PKK ya tek kelime söylemeyip devlet katliam yapmıştır diyeceksiniz. Sonra da bu olaylardan AK Parti Hükümetlerini sorumlu tutacaksın. Sen kimsin yaa” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 3900 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum