CEVİZLERİ ÇALINAN VATANDAŞ DÖRT GÖZLE HABER BEKLİYOR

CEVİZLERİ ÇALINAN VATANDAŞ DÖRT GÖZLE HABER BEKLİYOR

Cevizleri çalınan vatandaş emniyet ekiplerinden gelecek güzel haberi dört gözle bekliyor. 

Söğüt'ün Dereboyu Köyü'nde bulunan bağ evinden cevizleri çalınan Özdemir Yurbaş isimli vatandaş, hırsızların bulunacağı günü iple çektiğini söyledi. Yaklaşık 10 gün önce meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan dertli vatandaş, “Emniyetimizin güzel haberlerini bekliyoruz” dedi. 

Yaklaşık 2 ton civarında cevizinin çalındığını ifade eden Özdemir Yurbaş, olayla ilgili şunları anlattı:

“Dereboyu Köyü’nde bulunan bahçemizden topladığımız cevizleri bağ evimize bıraktık. Yaklaşık 2 ton civarında ceviz vardı. Daha sonra bağ evine yeniden gittiğimizde cevizlerin çalındığını gördük. Cevizlerle birlikte odun biçme ve ilaçlama motoru, ceviz budama makinesi ile balta ve kazmayı da çalmışlar. Durumu emniyete haber verdik ve gerekli incelemeler yapıldı. Yaklaşık 10 gün oldu emniyetten gelecek güzel haberi dört gözle bekliyoruz. Hırsızların cevizlerle bulunabileceğini sanmıyorum ama odun biçme ve ilaçlama motorundan bulunabileceklerini sanıyorum. Allah, polisimize, jandarmamıza yardımcı olsun inşallah” dedi. 

Yurbaş ayrıca, tarlada mahsulü olan vatandaşların tedbirli olmalarını isterken emniyet güçlerinin hasat dönemlerinde köylerde daha fazla devriye gezmelerinin faydalı olacağını söyledi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5310 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum