CHP KURTKÖY'Ü PROTESTO ETTİ

CHP KURTKÖY'Ü PROTESTO ETTİ

Bozüyük'te faaliyet gösteren Kurtköylüler Derneği Kuruluşunun 20. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Bayramın 3. günü Kurtköy'de gerçekleşen programda açılış konuşmasını yapan Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı programa katılan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve beraberindekilere, CHP 2. sıra milletvekili adayı Av. Faik Akarkarasu ve beraberindekilere, MHP 2. sıra milletvekili adayı Hasan Yıldırın ve beraberindekilere, Sakarya Gazetesi yöneticilerine, davetliler arasında bulunan diğer protokol üyelerine ismini zikrederek hoşgeldiniz dedi.

Pilav ayranın misafirlere dağıtıldığı esnada konuşmasına devam eden Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı, "Derneğimizin düzenlediği bu programın tüm masraflarını Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kendi cebinden karşıladı. Şu an dağıtılan pilavlar da Sn. Fatih Bakıcı'nın ikramıdır" dediği sırada CHP 2. Sıra Milletvekili adayı Av. Faik Akarkarasu ve beraberindeki CHP ekibi alandan ayrılıp Kurtköy'ü terk ederek protesto etti.

Terk etme esnasında konuşmasına devam eden Kurtköylüler Dernek Başkanı İbrahim Arabacı "Fatih Bakıcı köyümüze geldi. Cami avlusundan geçerken" Buraların çevre düzenlemesini yapalım güzelleştirelim. Cenaze namazlarının kılındığı alana gölgelik yapalım" dedi. Kurtköydeki cenazelerin cenaze ihtiyaçlarını Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın başkanlık ettiği dönemde Bozüyük Belediyesi karşılıyor. Cenaze için otobüs tahsis ediyor. Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı kelimenin tam anlamıyla adam adam..." dediğinde program alanında hiçbir CHP'li kalmadı.

Kurtköylüler Derneği'nin 20. kuruluş yıldönümüne daha sonra Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve yönetim kurulu üyeleri, İyi Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Mesut Tekin ve beraberindekiler, Muhtarlar Dernek Başkanı İlhami Çınar ve çok sayıda muhtar, İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım, H.Hüseyin Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

1-552.jpg2-557.jpg3-427.jpg

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 3652 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum