CHP’DEN AĞIR İTHAM!

CHP’DEN AĞIR İTHAM!

CHP İl Başkanı Metin Yaşar, AK Parti’ye geçen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ile ilgili ağır ithamlarda bulundu. 

Şahin ve Tekin’in AK Parti’ye geçişlerini emek hırsızlığı olarak nitelendiren Metin Yaşar, oldukça sert sözler sarfetti. Metin Yaşar, “Bu filmi daha önce de görmüştük” diyerek, Şahin ve Tekin’i ‘Korkak, kaypak ve fırıldak’ olmakla itham etti. 

Metin Yaşar, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“Biz bu filmi daha önce de görmüştük. Ama bu filmden ders almamış siyasi figürler kendi ihtirasları, ikballeri için toplumda yarattığı infial, siyasetçiye bakışı, güvensizliği bir kez daha kamuoyunun gündemine taşımıştır.

Eğer bir toplumda siyaset ve siyasetçiye bakış olumsuz yönde algılanmaya başlar ise yani siyasetçiye olan güven zedelenirse halkta gelecek kaygısı artar.

Osmaneli ve Pazaryerinde yerel seçimlerde AK Parti’nin adayları olmasına rağmen seçmenin AK Parti’ye tepkisi ile bağımsız adaylara oy vermeleri neticesinde seçimi kazanmışlar ancak gelinen noktada AK Parti’ye geçerek emek hırsızlığı yapmışlardır. Hiç süphe yoktur ki halkımız bugün trene bindiklerini zannedenlere ilk seçimlerde sandıkta gereken cevabı verecektir. Bunun somut örnekleri yakın geçmişte ilimizde yaşanmıştır.

Haklıdan yana değil, güçlüden yana olanlar korkak ve kaypak olurlar. Güç merkezi değiştikçe dönerler fırıldak olurlar.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5377 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum