CHP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

CHP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Millet İttifakı CHP Belediye Başkanı Adayı Semih Şahin öncülüğündeki heyet, gazetemizi ziyaret etti. CHP heyeti, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ile bir süre görüşürken, 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

‘SIKMADIK EL, ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYORUZ’

Seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Tüzün, “Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyoruz” dedi. 11 seçim bölgesinin 8’inde CHP, diğer bölgelerde ise İYİ Parti adayları ile seçime girdiklerini anımsatan Tüzün, “11’de 11 yapabilmek için mücadelemiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Vatandaşın AK Parti’den şikayetçi olduğunu ve 31 Mart’ta ceza vermek istediklerini söyleyen Milletvekili Tüzün, şöyle devam etti:

Gördüğümüz izlenim hükümetten yana büyük bir şikayet var, vatandaşımız dert yanıyor. Toplumda bir uyarı cezası vermek adına algı var ve bu cezayı göstereceğiz diyorlar, bende buna inanıyorum. Başta il belediyemiz olmak üzere tüm belediyeleri kazanacağımıza inanıyorum. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyoruz. Toplumdan aldığımız sinerji bizim tempomuzu daha da artırıyor. Çalışıyoruz ve kazanmak istiyoruz. 9’lu yıllar bizim şanslı yıllarımız. 89’da, 99’da biz kazandık. 2009’da az bir oyla kaybettik. 2019’da tekrar kazanacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

chp-heyetinden-gazetemize-ziyaret2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3061 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum