CHP’DEN İMAMOĞLU’NA DESTEK

CHP’DEN İMAMOĞLU’NA DESTEK

CHP İl Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’na destekte bulunmak üzere İş Bankası Bilecik Şubesi’ne giderek bağışta bulundu.

İl Başkanı Metin Yaşar, Milletvekili Yaşar Tüzün ve Belediye Başkanı Semih Şahin öncülüğündeki heyette bazı il genel ve belediye meclisi üyeleri ile partililer yer aldı.

chpden-imamogluna-destek2.jpg 

İSTANBUL’DA SEÇİM OFİSİ AÇILACAK

Para yatırma işleminin ardından banka önünde açıklamalarda bulunan İl Başkanı Metin Yaşar, Bilecik teşkilatı olarak İstanbul seçimlerinde aktif görev alacaklarını duyurdu. İstanbul’da yaşayan Bilecikliler ile doğrudan temas kuracaklarını anlatan Metin Yaşar, “İstanbul’daki Bilecikliler ve hemşehri dernekleri ile çalışma yürüteceğiz. Bileciklilerin yoğun yaşadığı bölgelerde seçim bürosu açmayı planlıyoruz” dedi.

‘İMAMOĞLU’NUN KAZANMASI DEMEK BİLECİK’İN KAZANMASI DEMEK’

Milletvekili Yaşar Tüzün de İstanbul’da yaşayan Bileciklilerden Ekrem İmamoğlu’na destek isterken, “Milletin sandığından çıkan İmamoğlu, AK Parti’nin yargısından çıkamadı. Geçmişte başına gelmiş biri olarak çok iyi biliyorum milletimiz İmamoğlu’nu yeniden kazandıracak. Kampanyada aktif olarak görev alacağız.

İmamoğlu’nun İstanbul’u kazanması demek Bilecik Belediyesi’nin, Semih Şahin’in de kazanması demek. Katkılarını ve desteğini alacağız. Öncelikle İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizden İmamoğlu’na destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Semih Şahin ise İmamoğlu’nun İstanbul seçimlerini kazanacağına olan inancının tam olduğunu ifade etti.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2771 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum