CHP'DEN KAPALI PAZAR ZİYARETİ

CHP'DEN KAPALI PAZAR ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Metin Yaşar, İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Belediye Başkanı Semih Şahin ve Belediye Meclis üyeleri, Kapalı Pazar esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek, hayırlı işler dileklerinde bulundu.

chpden-kapali-pazar-ziyareti2.jpg

Halkımızın görüş ve taleplerini dinlediklerini ve Bilecik’i birlikte yöneteceklerini kaydeden Belediye Başkanı Semih Şahin; ‘’Halkımızı dinlemeye ve halkımızla bir olmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımız kapsamında; Milletvekilimiz Yaşar Tüzün, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Metin Yaşar, İlçe Başkanımız Gültekin Çalışkan ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte Kapalı Pazar esnafı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, hayırlı işler dileklerimizi ilettik, istek ve görüşlerini dinledik. Halkımızın görüş ve isteklerini alarak, şehrimizi birlikte yöneteceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

chpden-kapali-pazar-ziyareti3.jpg

Halkımızdan büyük ilgi ve sevgi gören Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin ve beraberindeki heyet, vatandaşlar ve esnaf ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

chpden-kapali-pazar-ziyareti4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2526 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum