CHP'Lİ ÜYE TEPKİ GÖSTERDİ!

CHP'Lİ ÜYE TEPKİ GÖSTERDİ!

Eski vali konağının yerine yapılan ve adı yanlış yapılaşmasıyla anılan iş yeriyle ilgili muhalefet sessizliğini bozdu. İlk tepki, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil'den geldi. 

CHP Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, iş yeriyle alakalı gazetemizde yer alan haberlerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.  

CHP'li Yeşil, konuyla ilgili gelişmeleri ve iddiaları yakından takip ettiğini belirterek, Bilecik Belediyesi'nin atacağı adımları beklediğini kaydetti. Konunun ciddiyetine dikkat çeken Yeşil," Gerçeklerin er yada geç ortaya çıkması gibi bir özelliği olduğunu kimse unutmasın" dedi. 

chptepki2.jpg

CHP Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, adı usulsüzlüklerle anılan iş yeriyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Bilecik gündeminde uzun süredir yer alan ama ne hikmetse bir türlü müdahale edilmeyen,iddialara cevap verilemeyen bir işyeri ile ilgili bir bürokratın yapmış olduğu açıklamada ''Bu konu bizim sorunumuz değil, belediye ile ilgili'' demesini, şahsen belediye meclis üyesi olarak, muhalefet olmama rağmen üzülerek izledim.

İddialar hakkında Bilecik Belediyesi'nin en kısa sürede yanıt vermesini ve gerekli işlemleri yapmasını ümit ediyorum. Bu ciddi bir konu. Sanıyorum bir çok siyasi ve bürokratın başını ağrıtacak gibi gözüküyor. Şuan sadece izliyorum. Gerçeklerin er yada geç ortaya çıkması gibi bir özelliği olduğunu kimse unutmasın" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan, CHP Belediye Meclis Üyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bu açıklamaların ardından kamuoyunda konunun ilerleyen günlerde belediye meclisine taşınacağı konuşuluyor.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3298 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum