CHP’Lİ ÜYEDEN BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNE ELEŞTİRİ

CHP’Lİ ÜYEDEN BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNE ELEŞTİRİ

Bilecik Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantılarının ilk birleşimine CHP’li Ali Olcay damga vurdu. Bütçe görüşmeleri üzerinden Belediye Başkanı Semih Şahin’i eleştiren Ali Olcay, bir başka imar konusuyla ilgili de aynı gerekçeyle eleştirilerini sürdürdü. 

Bilecik Belediyesi’nin 2020 yılı taslak bütçesinin komisyona havalesi için yapılacak oylama öncesi söz alan CHP’li Ali Olcay, taslak bütçenin kendisine ulaşmadığını ve bütçeye ilişkin bir bilgisinin olmadığını söyledi. Olcay, “Hem şeffaf belediyecilik diyeceğiz hem de önümüzde bilgi yok. Neyi havale ettiğimizi bilmiyoruz” şeklinde konuştu. 

Ali Olcay’ın bu çıkışına cevap veren Başkan Semih Şahin, meclis işleyişi gereği bütçe görüşmelerinin komisyona havale ile başladığını ifade ederek, komisyon çalışmasından sonra bütçenin detaylı şekilde meclise geleceğini belirtti. Semih Şahin, bütçe görüşmelerinin TBMM’de aynı şekilde başladığını anımsatarak, “Meclisin işleyişi bu şekilde, sistem böyle yani” dedi. 

Başkan Şahin’in açıklamalarından tatmin olmayan Ali Olcay, belediyenin imar plan notlarında yapılacak değişiklikle ilgili maddede eleştirilerini sürdürerek, “Ne havale ediyoruz yine bilmiyoruz, taslak yok” diye konuştu.  

chpli-uyeden-butce-gorusmelerine-elestiti2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3503 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum