ÇİFTÇİ DE YAPILANDIRMA İSTİYOR!

ÇİFTÇİ DE YAPILANDIRMA İSTİYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde vatandaşlara kredi kartı borcu yapılandırma müjdesi verdi. Buna göre, kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çekenlere Ziraat Bankası kredi verecek. Kredi kartı borcu olan vatandaşlar Ziraat Bankası’ndan Birleştiren İhtiyaç Kredisi kullanarak hem Ziraat Bankası’na hem de diğer bankalara olan kredi kartı borçlarını yapılandırarak uygun faizli kredi ile ödeme imkanı bulacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı bu müjde vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, çiftçilerde ise bazı tepkilere neden oldu. Çiftçiler, kendileri için yapılandırma fırsatı istedi.

‘ÇİFTÇİNİN BORÇLARI DA ZİRAAT BANKASI’NDA TOPLANSIN’

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan bazı çiftçiler, Ziraat Bankası’nın kuruluş amacına dikkat çekerek, şunları kaydettiler:

“Ziraat Bankası adı üstünde ziraatçilerin yani çiftçilerin bankası. Kuruluş amacı çiftçiye ve üreticiye yardımcı olmak. Ancak geldiğimiz noktada Cumhurbaşkanımızın açıkladığı müjde bizleri kapsamıyor. Birçok çiftçinin hem Ziraat Bankası’na hem de diğer bankalara borçları var. Bu borçlarda Ziraat Bankası’nda toplansın. Bizlere de uygun faizli bir kredi imkanı sağlanarak yapılandırmaya girelim. Sadece Ziraat Bankası’nı bilelim. Yetkililerimiz inşallah sesimizi duyarlar” dediler.    

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2169 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.