ÇİFTÇİLER İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

ÇİFTÇİLER İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mefail Ateş  ile kurum ve oda yöneticileri, çiftçilerimizin talebi için bir araya geldiler.

TSO’da gerçekleştirilen toplantıda; köylerimizde çiftçilikle uğraşan vatandaşlarımızın uzun yıllardan beri talep ettikleri, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Depo ihtiyacı görüşüldü.

Toprak Mahsulleri Ofisi (T.M.O) Eskişehir Şube Müdür ve Yardımcıları,Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Bilecik Ziraat Odası Başkanlığı ile Esnaf Odaları temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantı hakkında yaptığı değerlendirmelerde Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

‘’Şehrimizde çiftçilik ile uğraşan hemşehrilerimizin Toprak Mahsulleri Ofisi ve Depo ihtiyaçlarının karşılanması sebebiyle AK Part İl Başkanımız Fikret Karabıyık, Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanımız Mefail Ateş, Tarım, Gıda ve Hayvancılık ve Esnaf Odalarımızın temsilcileri ve T.M.O Eskişehir Şube Müdür ve Yardımcıları ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdik. El ele verdiğimiz sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin menfaatleri doğrultusunda durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Toplantımıza katılan tüm paydaşlara teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

ciftciler-icin-bir-araya-geldiler2.jpg

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2171 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum