CİHANGAZİ KAMPÇILARI AĞIRLADI

CİHANGAZİ KAMPÇILARI AĞIRLADI

İstanbul’dan gelen bir grup profesyonel kampçı hafta sonunu Bozüyük’ün Cihangazi Köyü’nde geçirdi. Cihangazi’nin Karatepe mevkiinde kamp kuran grup köylülerin kendilerine olan ilgisi ve sıcak karşılamasından oldukça mutlu kaldı. 

Cihangazi’de gerçekleştirilen kampla ilgili değerlendirmelerde bulunan Fatih Erbil isimli kampçı, köy halkına teşekkür etti. Köylülerin misafirperverliği karşısında şaşırdıklarını söyleyen Erbil, şunları kaydetti:

“Köy halkının ilgisi ve hoş karşılaması bizi çok mutlu etti. Yoldan geçen köy halkı bizi ziyaret ederek bir eksiğimizin ve ihtiyacımızın olup olmadığını sordu. İnsanların araçlarını durdurup yanımıza gelmeleri, bizimle tanışmak istemeleri ve fotoğraf çektirmeleri bir gurur tablosuydu. 

Cihangazi Köyü Muhtar Adayı Ferdi Yaşar'ın bizimle ilgilenmesi ve iyi derecede samimi sohbeti ve misafirperverliği açıkçası bizi şaşırttı. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Akşam saatlerinde Dodurga Karakolu Komutanı Osman Bektaş ve beraberindeki askerler bizi ziyarete gelerek kısa süreli misafirimiz oldu. Komutanımızın yeniden gelmemiz için bize destekçi olmasına sevindik, teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

cihangazi-kampcilari-augirladi2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4313 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.