ÇINAR, BASIN MENSUPLARINA İFTAR VERDİ

ÇINAR, BASIN MENSUPLARINA İFTAR VERDİ

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, işletmeciliğini yaptığı Gölpark Çınar Bahçe'de basın mensuparına iftar yemeği verdi. 

Türk Kızılayı çalışmalarının kamuoyuna aktarılmasında basın mensuplarının verdiği desteğe teşekkür eden Çınar,"Bu yemeği düzenlememdeki amacım Kızılay’a yıl içerisinde vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür mahiyetindedir" dedi. 

Gazete ve haber ajansı temsilcilerinin katıldığı iftar yemeği sonrasında açıklamalarda bulunan Türk Kızılayı Şube Başkanı ve Gölpark Çınar Bahçe İşletmecisi Selami Çınar,"Bu akşamki yemeğin en güzel tarafı basın emekçilerinin bir arada olması. Bu yemeği düzenlememdeki amacım Kızılay’a yıl içerisinde vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür mahiyetindedir. İnşallah önümüzdeki günlerde yine hep beraber Kızılay’ın icraatlarını da görüşeceğiz. Kızılay’ı Allah’ın izniyle bir yere kadar getirdik. Bunda en büyük aracılardan bir tanesi de sizsiniz. Bu tür davetlerin birlik, beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Basın mensupları ise Çınar'a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti. 

selami-cinar-basin-mensuplarina-iftar-verdi2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum