CİNAYETİN ARDINDAN AİLE DRAMI ÇIKTI

CİNAYETİN ARDINDAN AİLE DRAMI ÇIKTI

Bozüyük’te, geçtiğimiz hafta içerisinde kiraladığı evde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan müteahhit Ayvaz Alkan cinayetinden aile dramı çıktı. Cinayeti 2 yıl evvel savaştan kaçarak Türkiye’ye gelmiş 17 yıllık evli karı kocanın namus nedeniyle işledikleri ortaya çıktı.

Cinayetin ardından Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yürütülen başarılı çalışmaların ardından cinayet zanlılarının Bursa’da oldukları tespit edildi. Hemen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleriyleirtibata geçen Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri yapılan ortaklaşa çalışma ile Suriye uyruklu cinayet zanlıları karı koca K.S. ve H.S. ile kendileri ile bağlantıları olduğu tespit edilen İ.D.’yi yakalayarak Bozüyük’e getirdi. Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünde gözaltına alınan cinayet zanlıları karı koca K.S. ve H.S.’nin buradaki ifadelerinde şahsı öldürdüklerini itiraf ettikleri belirtildi. Cinayet zanlısı karı koca ve kendileriyle bağlantılı olduğu tespit edilen bir kişi İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Adliyede Cumhuriyet Savcısına ifade verecek olan cinayet zanlısı karı koca ve kendileriyle bağlantılı olan bir kişinin daha sonra mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Cinayet zanlısı Suriye uyruklu karı kocanın 17 yıllık evli oldukları ve 4 çocukları ile beraber savaştan kaçarak 2 yıl evvel Türkiye’ye geldikleri kaydedildi. 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 9604 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.