'ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM!'

'ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM!'

Vali Tahir Büyükakın, belediye başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Vali Büyükakın, Bilecik'in mevcut potansiyelinin doğru bir şekilde analiz edilerek marka hale getirilmesinin, şehrin gelişimi ve ilerlemesinde büyük önem arz ettiğini ifade ederek, belediye başkanlarıyla, durum değerlendirmesinde bulundu.

 Bilecik'e hizmet eden herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini vurgulayan Vali Büyükakın, ''Bilecik'in ilerlemesi ve marka şehir olması için çok çalışmamız lazım. Bunu il genelinde belediye başkanlarımız, bürokratlarımız, vatandaşlarımız, basın mensuplarımız hepimiz çalışarak başarabiliriz. Bugün burada Bilecik'i konuşuyoruz, Bilecik'e ne katabiliriz, nasıl geleceğin marka şehri yaparız onu tartışacağız, fikir alışverişinde bulunacağız.'' dedi. 

cok-calismamiz-lazim2.jpg

Vali Büyükakın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna hazır bulundu.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2037 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum