‘Covid-19 salgını siyonizmin planı’

‘Covid-19 salgını siyonizmin planı’

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, covid-19 salgınının siyonizmin bir oyunu olduğunu öne sürerek tek dünya planı için düğmeye basıldığını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, covid-19 salgınının siyonizmin bir oyunu olduğunu öne sürerek tek dünya planı için düğmeye basıldığını ifade etti. İnsanların robotlaştırılmak istendiğini ve Deccal’e hazırlık yapıldığını iddia eden Vahit Uğurlu, “Sahte mehdi çıkarmaya yeltenecekler, tağuti sistemini zirveye çıkarma peşindeler” dedi. 

Vahit Uğurlu, yaptığı yazılı açıklamada, çarpıcı iddiaları gündeme taşıdı. Covid-19 salgını üzerinden siyonizmin çok büyük bir planı hayata geçirdiğini kaydeden Vahit Uğurlu, “Olacakları bilseydiniz az güler çok ağlardınız” diyerek dünya insanlığının adeta uçuruma sürüklendiğini belirtti. 

Uğurlu, konuya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

“Siyonistler hızlı bir şekilde Deccal’e hazırlık yapıyorlar ve tağuti sistemini zirveye çıkarma peşindeler. Bu şeytaniler sahte mehdi çıkarmaya yelteneceklerdir. Dünya nüfusunu azaltmak için her türlü oyunları oynayan, senaryoları yazan Siyonistler dünya insanlarını köle haline getirerek tek dünya düzeninde Türk düşmanı Çin’e bağlama planı yapıyorlar. Şeytanlaşmış insanlar profesyonelce belli ettirmeden çalışıyorlar kendi hedeflerine adım adım ilerliyorlar. Kendi istikametinde dünyadaki insanları ateşe doğru maalesef götürmektedirler. Bizler bunları duydukça, gördükçe inanın elimizden bir şeyler gelmiyor ama şunu bilesinizki bu dünyada bizler siyonizme karşı son nefesimize kadar nefretimizi kinimizi diri tutacağız. 

Hepimizin ayağa kalkıp ne olursa olsun umutlu olmamamız gerekiyor. Çünkü Allah nurunu tamamlayacaktır ayetini bildiğimiz için son nefesimize kadar siyonizm ile mücadele etmemiz gerekir. Güzel bir hadis-i şerifte ne diyor; “Kim bir kötülük görürse, onu eliyle değiştirsin, şayet eliyle değiştirmeye gücü yetmiyorsa, diliyle değiştirsin, şayet diliyle gücü yetmiyorsa, kalbiyle buğz etsin.”

Gün gelecek muhakkak biz Türkler ve Müslümanlar galip gelecektir. Allah’ım sen bunlara karşı bizleri muzaffer eyle, düşmanlara karşı büyük bir zafer eyle, bu şeytanlaşmış insanları yendiğimiz zaman tarihimizin en büyük sevincini bizlere nasip eyle Allah’ım” ifadelerini kullandı. 

yeniden-refah-partisi1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2163 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum