CUMHUR İTTİFAKI CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

CUMHUR İTTİFAKI CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

Bilecik’te, AK Parti ile MHP arasında alınan ittifak kararının ardından Nihat Can önderliğinde sahaya inen Cumhur İttifakı çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. MHP kanadından belediye meclisi listesine yazılan isimlerin çalışmalara büyük katkı sağladığı görülüyor. Ortaya çıkan manzara AK Parti ve MHP arasında kurulan ittifakın kamuoyunda son derece olumlu karşılandığını gösteriyor.

cumhur-ittifaki-canla-basla-calisiyor2.jpg

MHP’den belediye başkan adayı olduktan sonra adaylığı geri çekilerek AK Parti’den belediye meclisi ikinci sırasına yazılan Akın Atakan’ın çalışmalarda ön saflarda yer alması ise takdirle karşılanıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’i karış karış dolaşan Cumhur İttifakı ilimizdeki kurum ve kuruluşların yöneticileri ve çalışanları ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Nihat Can ve beraberindekiler Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

cumhur-ittifaki-canla-basla-calisiyor3.jpg

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Nihat Can, kurum ziyaretleri kapsamında ilimiz adına önemli notlar aldıklarını söyleyerek, “Kurum ziyaretlerimiz çerçevesinde yetkililer ve çalışanlarla bir araya geldik, selamlaştık. Şehrimiz ve insanımız için yapabileceğimiz çalışmaların notunu aldık. Kurumlar arasındaki iş birliği ile kültürel, sanatsal ve spora yönelik ne tür çalışmaların yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

cumhur-ittifaki-canla-basla-calisiyor4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2072 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum