CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK

CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Nihat Can ve beraberindekiler, Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret etti. Cumhur İttifakı heyeti, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yaşar ve ocak gençleri tarafından karşılandı. Cumhur İttifakı'nı oluşturan AK Parti'li ve MHP'li kadrolar 31 Mart yerel seçimleri öncesi tek yürek olduklarını vurguladılar.

cumhur-ittifaki-tek-yurek2.jpg 

Nihat Can, ülkücü gençlerin kendisine yakın ilgi gösterdiği ziyeretin ardından yaptığı değerlendirmede, Cumhur İttifakı'nın sıradan bir ittifak olmadığını ifade etti. Cumhur İttifakı’nın devletin bekası ve ülkenin geleceği adına yapılan bir ittifak olduğunu dile getiren Nihat Can, şunları kaydetti:

cumhur-ittifaki-tek-yurek3.jpg

“İlimiz Ülkü Ocakları İl Başkanlığında Ülkücü genç kardeşlerimizle bir araya geldik. Cumhur ittifakı, herhangi bir ittifak değildir. Devletin bekası ve ülkenin geleceği adına yapılan bir ittifaktır. MHP’li kardeşlerimizle el ele vererek milletimizin birliğini beraberliğini zirveye taşıyacağız. Cumhur ittifakının hedef ve amacına uygun bir şekilde hareket ederek Bilecik'imizde İnşallah 31 Mart'ta zafer kazanacağız. Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yaşar ve ülkücü kardeşlerime destekleri sebebiyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

cumhur-ittifaki-tek-yurek4.jpgcumhur-ittifaki-tek-yurek5.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1824 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum