CUMHUR İTTİFAKI'NDAN NE İSTEDİ?

CUMHUR İTTİFAKI'NDAN NE İSTEDİ?

 Belediye Başkanı Semih Şahin, Atatürk Parkı’nın temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı’nın belediye ve il genel meclisi üyelerine seslendi. Başkan Semih Şahin, bürokratların ve hükümetlerin gelip geçici olduğuna dikkat çekerek, “Cumhur İttifakı meclis üyeleri hiçbir zaman Bilecik halkını temsil ettiklerini unutmasınlar” dedi.

Açılış konuşmasının bir bölümünde Cumhur İttifakı meclis üyelerine çağrıda bulunarak göndermelerde bulunan Başkan Şahin, şöyle konuştu:

Benim Cumhur İttifakı belediye ve il genel meclis üyelerinden ricam var. Sizler Bilecik halkının seçtiği kişilersiniz hepiniz burada yaşayacaksınız. Bürokratlar gelip geçicidir, hükümetlerde geçicidir, devlet esastır. Devlet eşittir hükümet değildir. Bu dönemin bürokratları da geçicidir. Halk kimi isterse onu seçer ve kendisi için her zaman en doğruyu bulur. Bu sebepten Cumhur İttifakı meclis üyeleri hiçbir zaman Bilecik halkını temsil ettiklerini unutmasınlar. O yüzden tüm kamu alanlarında örnek olarak göleti veriyorum, biz göletin üzerine o kadar güzel projeler yaptık ki Bilecik halkı için yani çevre illerin bile koşarak geleceği çok özel şeyler yapacağız. Ancak engel olmaya çalışıyorlar, biz destek falan istemiyoruz, bize gölge etmesinler yeter” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Bu haber toplam 4424 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum