CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU YAPILDI

CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU YAPILDI

Vali Tahir Büyükakın, Cumhuriyetin 95. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla resepsiyon verdi.

Vali Tahir Büyükakın ve eşi Figen Büyükakın’ın ev sahipliğinde, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığında düzenlenen resepsiyona, Bilecik Milletvekilleri Selim Yağcı ve Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Nihat Can, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Baro Başkanı Halime Aynur, vali yardımcıları, kaymakamlar, il müdürleri, şehit aileleri ve gaziler, muhtarlar ve davetliler katıldı.

cumhuriyet-bayrami-resepsiyonu-yapildi2.jpg
Eşi Figen Büyükakın ile birlikte davetlilerle yakından ilgilenen ve sohbet eden Vali Büyükakın, milli bayram ve günleri halkın katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlamak istediklerini belirterek, bir sonraki bayram ve resepsiyonlara çocukların ve gençlerinde katılımını sağlamak istediğini ifade etti.

Cumhuriyetin ortak bir değer olduğunu belirten Vali Büyükakın, Bilecik’teki birlik ve beraberliğin bozulmadan devam etmesini, vatandaşa hizmet için, Bilecik’in ve ülkemizin gelişimi için işbirliği halinde ve yapıcı şekilde çalışmak gerektiğine dikkat çekti. 

Vali Büyükakın, “Cumhuriyetin gelişimi, gelecek nesillere daha güçlü aktarılması için üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmeliyiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha bayramımızı kutluyor. Nice 95 yıllar diliyorum.” dedi.

Resepsiyon, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı Bandosu tarafından verilen konser sonrasında sona erdi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.