DANIŞMAN ÖZCAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

DANIŞMAN ÖZCAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Özgür Özcan, gazetemizi ziyaret etti.

Rektör Danışmanı Özgür Özcan, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ve Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal ile görüştü. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal’da yer aldı. BŞEÜ’de oluşan yeni yönetim ve çalışmalara ilişkin bilgiler aktaran Özgür Özcan, gazetemiz yöneticileri ile fikir alışverişinde bulundu.

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ise Bilecik’in üniversite için çok mücadele ettiğini belirterek bir hatırasını paylaştı. Şadi Erdal, rulman fabrikası olması planlanan alanın bugün nasıl üniversite olduğunu anlatırken şunları kaydetti:

“1970’li yıllarda Erbakan hükümeti zamanında bende Bilecik il başkanıydım. Şu anda üniversitemizin bulunduğu alana rulman fabrikası kurulması için karar alınmış ve son aşamaya gelmişti. Daha sonra dönemin koalisyonunun sona ermesiyle birlikte rulman fabrikası Ankara’nın Polatlı ilçesine yapıldı. Aradan geçen zaman zarfında fabrika için ayrılan arazi yüksekokul oldu ve şimdi üniversitemiz bu alanda hizmetini sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

Danışman Özgür Özcan ise BŞEÜ’nün bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Şadi bey sizde müthiş bir kurumsal hafıza var. Üniversite ile ilgili geçmişteki hatıraları ayrıntılı şekilde dinlemek isterim. Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

danisman-ozcandan-gazetemize-ziyarey2.jpg

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 7035 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.