'DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAPACAĞIZ'

'DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAPACAĞIZ'

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Pazar günü gerçekleşecek 2. Olağanüstü Kongre öncesi değerlendirmelerde bulundu. Başkan Karabıyık, kongrenin bundan öncekilerde olduğu gibi yine demokrasi şöleni şeklinde geçeceğini söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Pazar günü gerçekleşecek 2. Olağanüstü kongre öncesi basın toplantısı düzenlendi. İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, pazar günü yeni bir demokrasi şöleni daha yaşayacaklarını belirtti. Yapılacak genel başkan değişikliğinin AK Parti camiasına ve Türk milletine hayırlı olmasını dileyen Karabıyık şunları aktardı:

1-073.jpg

"Partimiz 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda 2. Olağanüstü büyük kongresini yapacaktır. Genel başkanımız, Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu genel başkanlığı yürüttüğü bu süre içerisinde AK Parti'nin daha ileriye gitmesi, AK Parti'nin ilkelerinin pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli ve kıymetli çalışmalara imza atmıştır.

Bu bir bayrak yarışıdır. Genel başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Erdoğan'dan aldığı bayrağı kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışı içerisinde sayın başbakanımız genel başkan ve başbakan olarak üstün gayretler göstermiştir. Önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra yeni kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve başbakanımız aynı çalışmaları gayret ve basiretle sürdürecektir.

AK Parti'nin genel başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları her zaman olduğu gibi çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni içerisinde geçmiştir ve yine AK Parti teşkilatları kongrenin demokrasi şöleni içinde geçmesi için Ankara'da olacak.

2-066.jpg

Bu vesile ile kongremizin tüm AK Parti camiasına ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz" dedi.

Toplantıya Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, bazı ilçe başkanları ve partililer katıldı.   

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum