DEV KOMPLEKSİN İMZALARI ATILDI

DEV KOMPLEKSİN İMZALARI ATILDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi yerleşkesi içine yapılacak dev kompleksin imzaları atıldı. Projenin toplam bedeli 57 milyon 911 bin TL
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ziraat ve Mühendislik Bilimlerini bir araya getirecek H Blok projesinin imzaları önceki gün Bilecik 1'inci noterliğinde atıldı. 
Konu hakkında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, H blok projesi kapsamında 29 bin 300 metrekare alan içerisinde 62 laboratuvar, 15 sınıf, 4 amfi, öğretim elemanları için 185 ofis ve çeşitli toplantı ve yaşam alanları bulunacağı belirti. Açıklamada, "Dev kompleksin yapımı 2 yılda tamamlanacak. Toplam 57 milyon 911 bin TL ihale bedelli proje kapsamında üniversitenin giriş kapısı, arıtma tesisi ve çevre düzenlemesi de yapılacak. Üniversitenin büyümesi adına son derece önemli bir proje olan H blok yapım işinin sözleşmesi 5 Şubat 2018 tarihinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı İlbay Vurdular ve yüklenici firma Ahes İnşaat Genel Müdürü Mustafa Üçüncü tarafından atıldı. Proje, 7 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek yer tesliminin ardından 700 takvim gününde tamamlanacak. Üniversitenin genel mimari yapısıyla uyumlu olarak projelendirilen H blok, 5 katlı olacak ve fen bilimleri alanında ihtisaslaşma merkezi olarak kullanılacak" ifadelerine yer verildi. (İHA)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum