DEV PROJE GÜN SAYIYOR

DEV PROJE GÜN SAYIYOR

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve beraberindekilerden oluşan heyet, yapımı devam eden 250 yataklı Bilecik Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Selim Yağcı, projeyi gerçekleştiren firma temsilcilerinden ve İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin'den çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. 

Projenin sorunsuz şekilde ilerlediğini ifade eden Milletvekili Yağcı,"250 yataklı Bilecik Devlet Hastanesi'ni 2019 yılı sonunda açmayı hedefliyoruz" dedi. 

dev-proje-gun-sayiyor2.jpg

'BİRİLERİ KONUŞACAK, BİZ İŞ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Milletvekili Yağcı, yeni hastanenin hizmete girmesiyle birlikte Bilecik'in kendisine yeten değil bölgeye hizmet eden bir merkeze dönüşeceğini söyleyerek, şunları kaydetti:

"Bilecik Devlet Hastanesi tam kapasite ile hizmete başladığında şehrin en büyük istihdam sağlayan kuruşlarından daha fazla istihdamı da beraberinde getirecek. Güvenlik personelinden temizlikçisine, hemşiresinden hasta kabul personeline varıncaya kadar yüzlerce çalışanıyla Bilecik ekonomisine değer katacak. Birileri konuşacak, biz iş yapmaya devam edeceğiz. 

'BİLECİK SAĞLIKTA ÇAĞ ATLAYACAK'

Mevcut Bilecik Devlet Hastanesi ile yapımı hızla devam eden 250 Yataklı Bilecik Devlet Hastanesini kıyaslayacak olursak sadece bina büyüklüğü bugünkü binasının 3 katından daha büyük olacak. Hastane yatak kapasitesi 250’ye çıkarken, helikopter pistine varana kadar sağlık alanında, şehrimizde pek çok ilk ile Bileciklilere hizmet verilmeye başlanacak. 

dev-proje-gun-sayiyor3.jpg

Sadece 3. derece erişkin yoğun bakım ünitelerinin hizmete girecek olması bile yeni Bilecik Devlet Hastanemizin donanımındaki değişim ve gelişimi anlamak için yeterlidir. 3. derece erişkin yoğun bakım en ağır hasta grubu olup, bu hastaların kabulü için hastanenin fiziki şartlarının uygunluğu kadar, bazı ileri teknoloji cihazların bulundurulması zorunludur. Yeni Bilecik Devlet hastanemiz sağladığı bu sağlık şartları ile Bilecik sağlık alanında yalnız kendisine yeten değil, bölgeye hizmet eden, iddialı bir merkez konumuna dönüşecek. Bilecik sağlıkta çağ atlayacak" ifadelerini kullandı.

dev-proje-gun-sayiyor4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3647 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum