DEVA Partisi, karayolları çalışanlarının sorunlarını meclise taşıdı

DEVA Partisi, karayolları çalışanlarının sorunlarını meclise taşıdı

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Emre’nin karayolları çalışanlarının sorunlarına ilişkin yaptığı girişimler TBMM’de gündeme geldi.

Karayolları Yol-İş Sendikası’ndan bir heyet, DEVA Partisi Bilecik İl Başkanı Kadir Emre'ye ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, karayollarında çalışmakta olan işçilerin sorunları hakkında bir görüşme gerçekleştirildi. Heyet, işçilerin yaşadığı problemlerle ilgili hazırladıkları dosyayı Genel Başkan Ali Babacan'a iletilmek üzere Deva Partisi İl Başkanı Kadir Emre'ye teslim etti.

Kadir Emre, dosyayı aldıktan sonra konunun takipçisi olacağını belirterek, “Karayollarında çalışan işçi kardeşlerimizin yaşadığı sorunları biliyoruz. DEVA Partisi olarak işçi ve emekçinin yanında yer alıyoruz. Yaşanan mağduriyetlerin son bulması için konunun takipçisi olacağız'' dedi.

Görüşmenin ardından girişimlerde bulunan Kadir Emre, Deva Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’na konuyu aktardı. Yeneroğlu ise Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na soru önergesi vererek Karayolları Genel Müdürlüğü'nde uygulanan maaş skalası sistemi hakkında sorular yöneltti.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1634 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum