DEVLET BAHÇELİ GELİYOR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Bilecik'e geliyor.
Halil Türker ÇOBAN
Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte Bilecik'te siyasetin havası iyice ısınmaya başladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nde ise hareketlilik bir hayli fazla.
Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural ve ardından TBMM Başkan Vekili Meral Akşener, ilimize gelerek bir takım temaslarda bulunmuştu. Edindiğimiz bilgilere göre MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 25 Şubat Salı günü Bilecik'e geliyor.
Genel Başkan Bahçeli'nin Bilecik programı henüz netlik kazanmazken, Bilecik Merkez ile İlçelerinde temaslarda bulunacağı ve başkan adaylarına destekte bulunacağı tahmin ediliyor.
Öte yandan, Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Bozüyük Ülkü Ocakları tarafından yapılan bir paylaşımda; "Genel Başkanımız Türk Milletinin şerefidir. Kuruluşun ve Kurtuluşun beşiğinde onu bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.