'DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ!'
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, TSK tarafından yürütülen Afrin Operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'nın devletimizin Afrin operasyonunu sonuna kadar desteklediğini belirten Ateş, "Devletimizin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında devam eden operasyonlarla terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vereceğine inanıyoruz" dedi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, yaptığı yazılı basın açıklamasında, şunları kaydetti:
“Türkiye, sınır güvenliğini sağlamak, hem kendisi hem de bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için adım atmış ve Afrin’de sınır ötesi harekâta başlamıştır. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak; ulusal güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz.
Zeytin Dalı Harekâtı, evrensel hukuk ve BMGK terörle mücadele kararları ile BM Sözleşmesi’nde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde başlatılmıştır; dolayısıyla bu harekât, meşrudur ve uluslararası hukuka uygundur.
Masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğine de açık tehdit oluşturan terör gruplarına sessiz kalmamız beklenemezdi. Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında devam eden operasyonlarıyla Türkiye’nin, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vereceğine inanıyoruz.
Tüm uluslararası camiayı da, teröre karşı ortak duruş sergileme ve evrensel insan haklarını bu bölgede hâkim kılma yönünde niyetlerini açık bir şekilde göstererek, ülkemize destek vermeye davet ediyoruz.
Türk İş Dünyası olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız.
Terör örgütünün Kilis'e yönelik yaptığı roketli saldırısında bir cami ve bir eve isabet alması sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Bu vesileyle şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. “ dedi.
Kaynak:Ahmet MEŞE
Bu haber toplam 2257 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yanında olma da o koltukta oturabiliyormusun acaba
Yanıtla (3) (0)sehrin büyümesi içinn sanayileşmek sart bugün aksaray izmiitten fabrika gittii yada istanbul izmit fabriklar fabriklarını tasıyorr ibilecik buralara yakın sehir neden bileciğe gelmiyorr bunun için bir çalısma varmıı sanayi odası görevi degilmii
Yanıtla (0) (0)mefail bey son 12 yıl daa bilecik kac fabrika gelmiş soruyorumm yada istanbuldaki sanayicleriii neden tesvik edilmiyorr NEDENN CEVAP BEKLİYORR!!!!!!
Yanıtla (3) (0)