DODURGA'DA İLK KEZ YAPILDI

DODURGA'DA İLK KEZ YAPILDI

AK Parti Dodurga Teşkilatı tarafından beldede ilk kez danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya partililerin ve belde halkının yoğun ilgisi oldu. 
Bozüyük Dodurga Beldesinde ilk defa belde danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Belde de ilk kez yapılan toplantıya partililer ve belde halkının yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Divan kurulunun oluşturulmasıyla başlayan toplantıda Belde Başkanı Ali Kasap tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi.
Ardından Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna iki yıldan beri Dodurga Beldesinde yapılan hizmetleri slayt gösterisi eşliğinde katılımcılara anlattı. Başkan Selim Tuna yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Dodurga beldemize alt yapıdan üst yapıya kadar her alanda yatırım yapmak için çalıştık. Bundan sonra da hükümetimizin desteği ile beldemize en iyi hizmet ve yatırımları kazandırmak için gayret göstereceğiz. İnşallah beldemizin ihtiyacı olan ve Dodurga Beldesi için çok önemli bir kapalı spor salonunu hizmete sunacağız. Bu yatırımın maliyeti 1 milyon 200 bin TLolup inşallah 2016 yılı içerisinde tamamlanıp hizmete açılacaktır” dedi.
Son olarak söz alan İlçe Başkanı Mesut Çetin AK Parti iktidarları döneminde Dodurga’ya Bozüyük’e ve Türkiye genelinde yapılan hizmetlerden bahsetti. Dodurga Beldesinde ilk olarak gerçekleştirilen belde danışma toplantısına katılan dava arkadaşlarına toplantıyı tertip eden Belde Başkan ve yönetimine Belediye Başkanı Selim Tuna ve meclis üyelerine teşekkür etti. Toplantıya AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, İlçe yönetim kurulu üyeleri, İl genel meclis üyesi Nizamettin Çam, Kadın kolları ve Gençlik kolları Başkanları katıldı.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 3267 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum