DOKTOR EKSİKLİĞİ VATANDAŞI MAĞDUR EDİYOR

DOKTOR EKSİKLİĞİ VATANDAŞI MAĞDUR EDİYOR

Bilecik Devlet Hastanesi’nde fizik tedavi doktorunun tek olması vatandaşları mağdur ediyor. İlgili doktor normalin çok üzerinde hizmet vermesine rağmen poliklinik önünde uzun süren bekleyişler yaşanıyor. Hastalar bir an evvel doktor eksikliğinin giderilerek hizmet kalitesinin artmasını talep ediyor.

Geçtiğimiz günlerde fizik tedavi polikliniğinden hizmet alan bir hasta, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Hastanemizin acilen fizik tedavi doktoruna ihtiyacı var” dedi. Sabah saat 09.30’da başladığı muayenesinin ancak 15.30’da sona erdiğini aktaran hasta, şu ifadeleri kullandı:

“Doktor hanım tüm gayreti ile hastalara yardımcı olmaya çalışıyor. Ancak tek doktor olduğu için aşırı bir yoğunluk yaşanıyor. Polikliniğin bulunduğu koridorda adeta iğne atsanız yere düşmeyecek bir durum oluşuyor. Hastane yetkililerimizden istirhamım acilen fizik tedavi doktoru getirmeleridir. Aksi takdirde bu yoğunluğun ortadan kaldırılması mümkün görünmüyor. Lütfen bizlerin sesine kulak versinler ve hizmet kalitesinin artırılması için ellerinden geleni yapsınlar.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3234 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum