DOLMUŞ VE OTOBÜSLER DİDİK DİDİK ARANDI

DOLMUŞ VE OTOBÜSLER DİDİK DİDİK ARANDI

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Bilecik Belediyesi Şehiriçi Minibüs Yönetmeliği kapsamında, şehir merkezinde hizmet veren halk dolmuşlarında klima ve hijyen denetimi yapıldı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yaz aylarının gelmesiyle özellikle toplu taşıma araçlarında vatandaşların rahat bir ulaşım yapmaları amacıyla klima denetimi yapıldı.

dolmuslar-didik-didik-arandi2.jpg

Klima açmayan şoförlere çeşitli uyarıların yapıldığı denetimlerde, artan sıcak havalar ve gelen şikâyetler değerlendirildi ve güncel fiyat listelerinin görünür bir yerde olup olmadığı, belediye onayı olmadan reklam ve benzeri görsellerin olup olmadığı, araç içi temizliği ile soğutma sistemlerinin kontrolleri yapıldı.

Kliması çalışmayan otobüslere eksikliklerin tamamlanması için süre veren Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  aynı zamanda otobüslerin genel temizliği ve sigara içilmemesi gibi konularda çeşitli uyarılarda bulundu.

Vatandaşların rahat ve konforlu bir ulaşıma sahip olması için gerçekleştirilen denetimlerin, belirli zaman dilimlerinde tekrar yapılacağı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2624 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum