DÖRDÜNCÜ TIR YOLA ÇIKTI

DÖRDÜNCÜ TIR YOLA ÇIKTI

İHH Bilecik Şubesi ve Bilecik Belediyesi önderliğinde, Bayırbucak ve Suriye Türkmenleri'ne yönelik başlatılan yardım kampanyası aralıksız sürüyor. Bileciklilerin kampanyaya olan desteği her geçen gün artarken, yardımlar gönderilmeye devam ediyor.

Kampanya çerçevesinde, Bilecik'ten gönderilen dördüncü yardım tırı dualarla uğurlandı. Yardım tırının içerisinde yatak, battaniye, un ve bebek maması gibi ihtiyaçlar yer aldı.

dsc_0840.jpg

İHH Bilecik Şubesi ve Bilecik Belediyesi önderliğinde, Bayırbucak ve Suriye Türkmenleri'ne yönelik başlatılan kampanya kapsamında dördüncü yardım tırı yola çıktı.

Yardım kolilerinin yüklenmesinin ardından açıklamalarda bulunan Bilecik İHH Başkanı Şemsettin Yıldırım, Bileciklilere teşekkür etti. Bileciklilerin herkese örnek olacak bir birlik ve beraberlik sergilediğini dile getiren Yıldırım," Bilecik İHH olarak azimli ve vefakar Bilecik Genç İHH kardeşlerimizle beraber Bilecik Belediyemizin katkılarıyla bugün itibariyle dördüncü tırımızı gönderiyoruz. Bu tırımız Suriye'deki Bayırbucak'taki Türkmenlerimize ulaşacak. Bilecikli kardeşlerimiz her zamanki gibi Ahiliğin ne olduğunu, birlik ve beraberliğin ne olduğunu gösterdiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin inşallah" dedi.

dsc_0875.jpg

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise Bilecik'in kendisine yakışanı yapmaya devam ettiğini ifade ederek, yardımseverlere ve kampanyanın yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Bilecik'ten gönderilen dördüncü yardım tırının kendilerini oldukça sevindirdiğini kaydeden Yağcı şöyle devam etti:

"Milletimizin temel özelliği yardımsever olması ve özellikle böyle zor durumlarda birbirimize kenetlenmemiz, bu özelliğimizin açık göstergesi. Şehrimiz dirilişin, kuruluşun ve kurtuluşun beşiği olan bir şehir. Halkımızda birlik ve beraberlik hamurunun karıldığı bu topraklarda dördüncü tırımızın gönderilmesine vesile oldukları için bunun hazzını yaşıyoruz.

Emeği geçen tüm kardeşlerimize, İHH Bilecik il başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine ve terlerini akıtan kardeşlerimize, yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun inşallah" diye konuştu.

dsc_0880.jpg

Başkan Yağcı'nın konuşmasının ardından yapılan duayla yardım tırı yola çıktı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3917 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum