DP GENEL BAŞKANI UYSAL’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

DP GENEL BAŞKANI UYSAL’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Bilecik’te gerçekleştirdiği temaslar kapsamında gazetemizi ziyaret etti. 

Gültekin Uysal, DP Bilecik Belediye Başkanı Adayı Sezai Balta ve beraberindekilerle birlikte gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ile bir süre görüşen Uysal, seçim çalışmaları ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

dp-genel-baskani-uysaldan-gazetemize-ziyaret2.jpg

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ise gazetemiz çalışmaları hakkında kendisine bilgiler aktardı. Seçim öncesi belediye başkanı adaylarını ağırladığımız Basın Masası programında DP Adayı Sezai Balta’nın da konuk olduğuna atıfta bulunan Erdal izlenme oranlarının oldukça iyi olduğunu anlattı.

Gültekin Uysal’da seçim sürecinde partilerine ve adaylarının seçmenlere ulaşmasına imkan sağladığımız için gazetemize teşekkür etti. 

Sezai Balta ise kendisinin kamuoyuna ulaşma noktasında gazetemizin önemli bir rolü olduğunu genel başkana anlatarak, “Sakarya Gazetesi ilimizdeki iki büyük gazeteden biri. Çok eskiden beri tanışıklığımız vardır. Önceleri haftalıktı daha sonra günlük oldu ve her geçen gün gelişip büyümekte. İnternet haberciliğinde oldukça iyi bir noktaya geldiler, internet üzerinden yaptıkları yayınlarla kamuoyunda önemli bir yere sahipler. Sağolsunlar bu süreçte yayınlarına bizi de konuk ederek seçmenlerimize seslenme şansı bulduk” dedi. 

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Mücahid Erdal’ın son günlerde döviz kuru ve Borsa İstanbul’da yaşanan sert hareketlere ilişkin sorusuna yanıt verirken, “Ülkemiz adı konmamış bir buhran yaşıyor” dedi. 

Değişen dünyaya ayak uydurmak için Türkiye’nin kendisini bir üst lige atması gerektiğini anlatan Gültekin Uysal, Türkiye ekonomisinin özellikle döviz kuru ve Borsa’nın belirli bir kitlenin elinde olduğuna dikkat çekti. Ekonomide yaşanan sert dalgalanmalarda bazı ellerin devreye girdiğine de vurgu yapan Uysal, şöyle devam etti:
“Türkiye’de üretim değer zinciri oldukça bozuldu. İnsanımız yoksullaştırılmış durumda ve insanımız rehin alınmış şekilde. Dini ve milli hamasi sözlerle gerçekleri saklıyorlar. Yazık bu ülkeye. İşsizlik her geçen gün artmakta, üniversiteler perişan” diye konuştu. 

Gültekin Uysal, açıklamasının devamında, Cumhur İttifakı tarafından dile getirilen ‘Beka Sorunu’na ilişkin eleştirilerde bulunarak, şunları kaydetti:

“17 yıldır ülkeyi yönetenler beka sorunu var diyorlar. Adama sormazlar mı bu ülkeyi 17 senedir sen yönetmiyor musun diye. Bu aslında şu demek biz 17 senedir çok büyük hatalar yaptık, bir sürü yanlış yaptık ve bu yaptıklarımızın sonucunda ülkeyi uçurumun kenarına getirdik demek. Şu anda Türkiye bölgesinde ölümlerden ölüm beğeniyor, Suriye konusunda izlenen yanlış politikalar ülkemizi bataklığa çekti. Türkiye’nin bölgesinde ilk olarak kendi önceliğine bakması gerekiyordu ama yapamadı. Şimdi geldiğimiz noktada ülkenin riski ile kendi risklerini eşitlemişler. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyenler ‘AK Parti’yi yaşat ki devlet yaşasın’ diyorlar. Böyle bir anlayış olamaz yazık bu ülkeye” ifadelerini kullandı. 

dp-genel-baskani-uysaldan-gazetemize-ziyaret4.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1801 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.