DP'DEN AK PARTİ VE CHP'YE ZİYARET

DP'DEN AK PARTİ VE CHP'YE ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Sezai Balta ve beraberindekiler, AK Parti ve CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiler.

Sezai Balta'nın Demokrat Parti (DP) il başkanlığına gelmesinin ardından partide hareketlilik başladı. Çeşitli etkinlik ve davetlerde boy gösteren DP'liler, AK Parti ve CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiler.

İl Başkanı Sezai Balta ve beraberindekiler ilk olarak AK Parti'ye gitti. DP heyeti burada AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık tarafından ağırlandı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, yerel ve genel siyaset üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. 

1-106.jpg

DP'nin köklü bir siyasi geleneğe sahip olduğunu ifade eden Balta, iyi ve güzel olan çalışmalarda yapıcı, yanlışlarda ise eleştirel bir muhalefet anlayışı içerisinde olduklarını söyledi. AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ise ülkemizde ciddi anlamda bir muhalefet eksikliği olduğundan bahsederek, iktidarın ilimizdeki çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Ziyaret, karşılıklı başarı dileklerinin ardından sona erdi. 

DP heyetini bir sonraki durağı ise CHP İl Başkanlığı oldu. DP heyeti burada CHP İl Başkanı Metin Yaşar ve Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan tarafından karşılandı. Bu ziyarette de ülke gündemi ve ilimiz siyaseti üzerine istişareler yapıldı. 

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. 

2-097.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2241 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.