DURMAK YOK, YOLA DEVAM!

DURMAK YOK, YOLA DEVAM!

AK Parti'nin yeni il başkanı Fikret Karabıyık, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti teşkilatlarının birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğini söyledi. Çiçeği burnunda il başkanı Karabıyık,"Hep birlikte Bilecik’imizi bir adım öteye götürmenin gayreti içerisindeyiz ve bu gayrette olmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti iktidarları döneminde büyük yatırımların ilimize geldiğini anımsatan Karabıyık, son 13 yılda 7.2 milyar TL'lik yatırımın Bileciklilerin hizmetine sunulduğunu söyledi. "Milletimizin talepleri ve menfaatleri doğrultusunda çalışmaktan geri kalmayacağız" diyen Karabıyık, AK Parti kadrolarında görev alan herkese teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık açıklamasında şunları kaydetti:

"Malumunuz olduğu üzere AK Parti İl Başkanlığı emanetini teslim aldım ve Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından parti genel merkezimizin takdiri ile göreve getirildim. Öncelikle bugüne dek görevlerini bütün birikimi, samimiyeti ve liyakati ile yürüten İl Başkanımız Av. Kadir Bayrak Ağabeyime ve partimizin bugünlere taşınmasında emeği geçen tüm dava arkadaşlarımıza yaptıkları fedakarlıklardan ve üstün gayretlerle ortaya koydukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, kendilerinin birikim ve tecrübelerinden bundan sonraki süreçte de her aşamada yararlanmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum.

'ÇALIŞMAKTAN GERİ KALMAYACAĞIZ'

Osmanlı Devletinin manevi kurucusu Şeyh Edebalı Hazretlerinin yüzyıllar öncesinden günümüze ışık tutan “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın!”  anlayışını siyasetin merkezinde heykelleştiren bir misyonun temsilcileri olan bizler,  bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin talepleri ve menfaatleri doğrultusunda çalışmaktan geri kalmayacağız.

7.2 MİLYAR TL YATIRIM GELDİ

Bugüne dek ülkemizde ve ilimizde sayısız reformlara imza atan hükümetimiz, Bilecik’imizde, başta Fahrettin Bey ve Halil Bey olmak üzere Milletvekillerimizin gayretli çalışmaları neticesinde ilimize aktarılan ödenekler, gerek belediye çalışmaları, gerekse özel idaremiz marifeti ile köylerimizde önemli yatırımları hayata geçirmiştir. Nitekim belediyecilik alanında da çok önemli altyapı ve üstyapı çalışmaları hayata geçmiştir. İl Özel İdaremizin gayretli çalışmalarıyla köy yollarımıza sıcak asfalt döküyoruz. Bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan göletlerle köylerimizin sulama suyu problemlerini büyük ölçüde aştık ve aşmaya devam ediyoruz. İlimizde hükümetlerimiz döneminde son 13 yılda,  ulaştırmadan eğitime, orman ve su işlerinden gıda, tarım ve hayvancılığa, aile ve sosyal politikalardan kültür ve turizme varıncaya dek hemşehrilerimizin istifadesine sunulan yatırımın toplam bedeli 7.2 Milyar TL olarak gerçekleşmiştir.

Değerli hemşehrilerim; değerli dava arkadaşlarım, AK Partinin kurulmasıyla başlayan ve kademe kademe bugüne ulaşan bu kutlu yürüyüş bundan sonra da aynı istikamette azim ve kararlılıkla yoluna devam edecektir. 

'BİR ADIM ÖTEYE GÖTÜRMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ'

Bilecik’imizde bizler Ak Parti teşkilatı olarak;  Milletvekilimiz, Belediye Başkanlarımız ve Belediye Meclis üyelerimiz,   İl Genel Meclis Başkanımız ve üyeleri  ile Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte  bir vücudun farklı azaları gibiyiz. Her bir azamız hep birlikte Bilecik’imizi bir adım öteye götürmenin gayreti içerisindeyiz ve bu gayrette olmaya devam edeceğiz inşallah.

ŞEHİTLERE RAHMET, TÜRK MİLLETİ'NE BAŞSAĞLIĞI

Bu duygu ve düşüncelerle, birlik ve beraberliğimize, ülkemizdeki kardeşlik iklimine, ülkemizin istikrarına ve kalkınmasına göz diken terör örgütlerinin tümüne karşı yürütülen mücadelede yaşamını yitiren bütün kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, necip ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, siz kıymetli hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum" dedi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1943 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum