DUYARSIZLIK DİZ BOYU!

DUYARSIZLIK DİZ BOYU!

WhatsApp ihbar hattımıza gelen duyarsız sürücü görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Ali Rıza Özkay Caddesi üzerinde kaldırıma park eden kamyonete vatandaş tepki gösterdi.

0 541 212 40 29 nolu WhatsApp ihbar hattımız aracılığıyla gazetemize ulaşan okurumuz, kaldırım üzerine park eden aracın görüntüsünü haber merkezimize ulaştırdı. Duruma tepkisini dile getiren vatandaş her geçen gün artan trafik keşmekeşliğine yetkililerden çözüm talep etti.

‘ZORLASA DÜKKANA GİRECEK…’

İlimizdeki araç yoğunluğuna duyarsız sürücülerin eklenmesiyle şehrin yaşanılmaz hale geldiğini kaydeden vatandaş, “Bu kadar duyarsız ve sorumsuz davranılmamalı. Bir kargo şirketine ait kamyonet çarşı merkezindeki dükkana mal getirmiş ve aracı kaldırıma park etmiş. Kaldırımdan yürürken önümüze kamyonet çıkıyor. Böyle rezillik olmaz. Biraz daha zorlasa dükkanın içine sokacakmıştı kamyoneti” dedi.

‘ENGELLİLERİMİZE BİLE ENGEL OLUYORUZ’

Ayrıca aracın kaldırımlarda engelli vatandaşlarımız için yapılan sarı çizgileri de ihlal ettiğine dikkat çeken vatandaş, “Kaldırıma araç park etmek bir yana engellilerimize bile engel çıkarıyoruz. Belediyemizin engelli vatandaşlarımız için yaptığı güzelim çalışma böyle duyarsız sürücüler yüzünden kullanılamıyor. Öyle ki buradan değil engelli vatandaş sağlam adam geçemez. Kaldırıma araç park etmenin yanlış olduğunu düşünmedikleri gibi hepimizin birer engelli adayı olduğunu unutup engellilerimizin yoluna taş koyan bu duyarsız sürücülerin tespit edilip cezalandırılması lazım” ifadelerini kullandı. 

duyarsizlik-diz-boyu2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2733 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum