EDEBALİ SRC KURSU AÇILDI

EDEBALİ SRC KURSU AÇILDI

Bilecik'in ilk ve tek SRC kursu Edebali SRC açıldı. Kadir Dönmez, Mehmet Kaya ve Samed Irmak tarafından kurulan Edebali SRC'nin açılışı 19 Mart Cumartesi günü yapıldı.

Bilecik'in ilk ve tek SRC kursu Edebali SRC açıldı. Kadir Dönmez, Mehmet Kaya ve Samed Irmak tarafından kurulan Edebali SRC'nin açılışı 19 Mart Cumartesi günü yapıldı. Ertuğrugazi Mahallesi Memur Konutları'nda bulunan Edebali SRC'nin açılış törenine Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış sonrasında Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, firma yetkililerine Osmaneli Tarihi Evler tablosunu hediye etti.
"ARTIK BURSA'YA GİDİLMEYECEK"
Edebali SRC kurucularından Mehmet Kaya, sürücülerin artık SRC belgesi almak için Bursa'ya gitmek zorunda olmadıklarını ifade ederek şunları dile getirdi: "Mesleki yeterlilik eğitimi vermek için yola çıktık. Bilecik'in geleceğini düşünerek ve Bilecik'in büyük bir il olma yolunda olduğunu bildiğimizden bu yatırımı yapma gereği duyduk. Ayrıca burada ihtiyaç var zaten. Mernis kayıtlarına göre buradaki sürücüler Bursa'ya gitmek zorunda kalıyordu. Artık Bursa'ya gidilmeyecek. Bursa'ya gitse de dahi kayıt alamayacak. Çünkü Bilecik'te böyle bir kurum varken alamaz." dedi.
Kaya daha sonra faaliyet alanlarından bahsederek şunları ifade etti: "Faaliyet alanlarımızdan kısaca bahsedersek. Sürücülere mesleki yeterlilik belgesi veriyoruz. SRC belgesi dediğimiz belge. Lojistik yönetici belgesi ÜDY dediğimiz belge veriliyor. Tehlikeli madde taşıyanlara belge veriliyor. Güvenlik danışmanlığı eğitimi verilecek. Daha da ilerleyen dönemlerde de psikoteknik değerlendirme merkezi ve personelin el becerilerini geliştiren testlerle ilgili çalışmalar da devam edecek." dedi. 

edebali-src-kursu-acildi-(6).jpg

 

Bu haber toplam 3085 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.