EKİPLERİN SAYESİNDE YORGUNLUKLARINI ATTILAR

EKİPLERİN SAYESİNDE YORGUNLUKLARINI ATTILAR

Bozüyük'te İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tatil dönüşü trafik akışının yoğun olarak yaşandığı Bozüyük-Eskişehir karayolunda trafik denetimlerini arttırdı. Araç sürücülerini trafik kurallarına uymaları konusunda uyaran jandarma ekipleri, ikramlarıyla da sürücülerin yorgunluk atmasını sağladı. 


Bayram tatili dönüşünde evlerine ulaşabilmek için yollara düşen araç sürücüleri jandarma ekiplerinin denetimleri sayesinde kısa süreli dinlenme fırsatı bulurken yapılan ikramlarla da kendilerine geldi. Jandarma ekipleri sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıp kısa bir mola verdirdikten sonra yola devam etmelerine izin verdi. 

Bu mola sırasında sürücülere Bozüyük Belediyesinin katkılarıyla sıcak çay başta olmak üzere çeşitli ikramlarda bulunan ekipler, sürücülerin takdirini de kazandı. Jandarma ekipleri denetimlerin amacının sadece ceza yazmak değil, yaşanan trafik yoğunluğunda meydana gelebilecek kazaların önüne geçebilmek olduğunu vurguladı. Yapılan uyarı ve ikramların ardından hayırlı yolculuk temennisiyle sürücüler yolcu edildi. 

ekipler2.jpg

Bu haber toplam 3223 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.