EKMEĞİN İÇİNDEN ÇIKANA İNANAMAYACAKSINIZ

EKMEĞİN İÇİNDEN ÇIKANA İNANAMAYACAKSINIZ

Bozüyük'te gerçekleşen bir olay, vatandaşın en temel besin kaynağı olan ekmeğin üretildiği fırınlardaki hijyen ve dikkatsizliği bir kez daha gözler önüne serdi. 

Edinilen bilgiye göre, 4 Eylül Mahallesinde gerçekleşen olayda öğle yemeği için marketten ekmek alan vatandaş sofraya koymak için kırdığı ekmeğin içinde bir cisim fark etti. Dikkatli baktığında ekmeğin içindeki cismin fare kuyruğu olduğunu gören vatandaş şok oldu. Ekmeği alarak marketin yolunu tutan vatandaş daha sonra Belediye Zabıta Müdürlüğüne giderek ekmeğin üretildiği fırından şikayetçi oldu. Zabıta yetkilileri tarafından ilgili fırında gerekli denetimler yapılarak uyarıların ardından fırın yetkilileri hakkında cezai işlem uygulandı. 

ekmegin-icinden-cikana-inananmayacaksiniz2.jpg

Bu talihsiz olayı yaşayan vatandaş, en temel besin kaynağımız olan ekmeğin üretildiği fırın çalışanlarının hijyen ve temizlik konusunda daha fazla eğitilmeleri gerektiğini savundu. Bu hususta yetkili birimlerce yaptırım ve cezaların arttırılarak insan sağlığı ile oynanmasına müsaade edilmemesini istedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4024 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum