EKONOMİK BEKLENTİLER ANKARA’YA SUNULACAK

EKONOMİK BEKLENTİLER ANKARA’YA SUNULACAK

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından şehirlerin ekonomik beklentilerini ve taleplerini belirlemek için 81 ilde düzenlenen ‘Şehirlerin Ekonomik Beklentileri’ forumu, Bilecik’te gerçekleştirildi. 

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen foruma, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa katıldı. 

Sabah ve öğle oturumu şeklinde iki bölümden oluşan forumda kentin ekonomik beklentilerine ilişkin görüş alışverişinde bulunularak gerekli notlar alındı. Toplantıdan çıkan sonuçların Ankara’da parti genel merkezinde değerlendirmeye alınacağı öğrenildi. 

ekonomik-beklentiler-ankaraya-sunulacak2.jpg

Forumun sabahki bölümüne, AK Parti ana kademe teşkilatı, ilçe yöneticileri ve belediye başkanları katıldı. Öğleden sonraki oturumda ise iş çevreleri ve sektör temsilcileri ile bir araya gelindi. 

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa, şehirlerin ekonomik beklentilerini belirlemek adına yapılan bu organizasyonun 2019 seçimleri öncesi önemli olduğuna dikkat çekerek, “İnşallah Bilecik için güzel sonuçlar çıkacak” dedi. 

Büyük bölümü basına kapalı gerçekleşen forumun açılışında konuşan Ali Boğa, şunları kaydetti:

“AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı olarak 81 vilayeti tarıyoruz. Bu toplantıda Bilecik’in taleplerini alacağız. Belirlediğimiz 5 soruyu burada tartıştıktan sonra sokaktaki vatandaşlara soracağız. Ankara’da Bilecik Milletvekilimizle birlikte değerlendirdikten sonra 2019’a doğru ekonomik beklentiler raporlanmış olacak. 

2019 seçimleri öncesi illerimiz ne düşünüyor, memnun oldukları ve olmadıkları neler, hizmete engeller var mı gibi birçok sorunun cevabını vereceğiz. 

ekonomik-beklentiler-ankaraya-sunulacak3.jpg

Beş adet ana sorumuz olacak. İlk olarak son 15 yılda Bilecik’te en çok ne hoşunuza gitti? Sonra şu anda devam eden çalışmalardan hangisi daha hızlı biterse Bilecik’teki yaşamı rahatlatır? Üçüncü olarak önümüzdeki dönemde Bilecik’ ne istersiniz? Dört numaralı sorumuz çalışmalara engeller nelerdir? Ve son olarak gelişen ülkemizde Bilecik’in gelecek vizyonu hakkında ne düşünüyorsunuz, gelecekte Bilecik’i nerede görmek istersiniz?  

Çıkan sonuçları tek tek not alacağız, burada sorulan sorular ve tartışılan konular olduğu gibi kalmayacak hepsi kayda girecek. İnşallah Bilecik için güzel sonuçlar çıkacak” ifadelerini kullandı. 

ekonomik-beklentiler-ankaraya-sunulacak4.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1969 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum