EKTİĞİ EKİNİ YERİNDE İNCELEDİ

EKTİĞİ EKİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Geçtiğimiz yıllar olduğu gibi bu yılda belediyeye gelir sağlamak amacıyla buğday eken Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden: "Elde edilecek geliri halkımız için en yararlı bir şekilde kullanılacağından vatandaşımızın şüphesi olmasın." dedi.

Kuruçayır mevkiinde belediyeye ait yaklaşık 80 dönümlük arazide ekili olan buğdayı yerinde inceleyen Başkan Özden, ürünün hasatından elde edilecek gelir ve gideri her yıl olduğu gibi bu yılda kamuoyu ile paylaşacağını ifade ederek: "Belediyemiz aynı inanç ve karalılıkla faaliyetlerine hız kesmeden devam edecektir. Hasat sezonunun bütün çiftçilerimiz için bol ve bereketli olmasını dilerim' dedi. 

Belediye personeliyle birlikte ekimini bizzat kendisi yapan Başkan Özden, konuyla ilgili olarak şunları ifade etti: 'Hasat öncesi buğday verim kalitesinin iyi olduğunu ve ürün hasatından elde edilecek gelir ve giderin her yıl olduğu gibi bu yılda kamuoyu ile paylaşılacağından ve gelirin halkımız için en yararlı bir şekilde kullanılacağından vatandaşımızın şüphesi olmasın. Belediyemiz aynı inanç ve karalılıkla faaliyetlerine hız kesmeden devam edecektir. Hasat sezonunun bütün çiftçilerimiz için bol ve bereketli olmasını dilerim ’’ dedi.

bugday1.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2187 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum