ELDEMİR TEBRİK ETTİ

ELDEMİR TEBRİK ETTİ

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, 'Gençlik ve Belediye' konulu 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda, 'Sosyal Tesis ve Havuz' projesiyle birincilik ödülünü alan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman'ı tebrik etti.  Milletvekili Eldemir,"Bizlere yaşattıkları bu gurur için şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

eldemir2.jpg
Bayırköy Belediyesi, 'Gençlik ve Belediye' konulu 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda büyük bir ödüle layık görüldü. Bayırköy, gençlik projeleri dalında belde belediyeleri arasında birinci oldu. 
Belediye Başkanı Mustafa Yaman ödülü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı. Sempozyumun açılışının ardından Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler Bayırköy Belediyesi'nin standını ziyaret etti. 
AK Parti Milletvekili Halil Eldemir'de bu başarısından ötürü Başkan Yaman'ı tebrik etti. Başkan Yaman'ın kendilerini gururlandırdığını dile getiren Milletvekili Eldemir,"Belediyelecilik uygulamalarının alt ve üst yapı eksiklerinin giderilmesinin yanısıra milli ve manevi değerlerine bağlı, bilimle arasında hiç bir engel olmayan yeni nesillerin yetiştirilmesine katkıda bulunma gibi önemli görevleri de ifa etmesi gerekmektedir. Zira ahlaklı ve kendisini yetiştirmeyi başarabilmiş bir genç Türkiye’nin gerek yerel yönetimlerde gerekse ulusal alanda gerçek potansiyel gücüdür" dedi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2925 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.