ELDEMİR VE YAĞCI'DAN KAPALI PAZAR ZİYARETİ

ELDEMİR VE YAĞCI'DAN KAPALI PAZAR ZİYARETİ

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasına ilişkin çalışmalar kapsamında Kapalı Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit  ve partililerin olduğu ziyarette, Milletvekili Eldemir ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaş ve esnaf ile sohbet etti.

eldemir-ve-yagcidan-kapali-pazar-ziyareti2.jpg

Referandum çalışmaları kapsamında kapalı pazarda gerçekleştirilen esnaf ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ''Belediyemiz Kapalı Pazar esnafımızı ziyaret ederek esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk. AK Parti İl Başkanımız Fikret Karabıyık, Bilecik Milletvekilimiz Halil Eldemir ve Kadın Kolları Başkanımız Ümran Erdoğan Karayiğit ile birlikte hemşehrilerimiz ve pazar esnafımıza hayırlı kazançlar dileyerek hasbihal ettik. 16 Nisan'da İnşallah Türkiye'nin aydınlık yarınlarının, berrak ışıklarıyla tertemiz bir güneş doğacak. Tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet için Gücümüz Millet Kararımız Evet'' ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1970 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum