ELEKTRİK KESİNTİSİ VATANDAŞI BEZDİRDİ

ELEKTRİK KESİNTİSİ VATANDAŞI BEZDİRDİ

Bozüyük Yenidoğan Mahallesi'nde 20 gün içerisinde 3.’üncü defa yaşanan uzun süreli elektrik kesintisi vatandaşları canından bezdirdi. Elektrik kesintisine bağlı olarak yaşanan su kesintisi de mahalledeki hayatı durma noktasına getirdi.

Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Kahri İnci, 20 gün içerisinde 3 kez yaşanan uzun süreli elektrik kesintileri nedeniyle mahalle sakinlerinin çok zor durumda kaldığını söyledi. Elektrik kesintilerinin uzun süreli olması nedeniyle su kesintilerinin de yaşandığını kaydetti. Birçok vatandaşın uzun süreli elektrik kesintileri nedeniyle elektrikli ev aletlerinde arızalar meydana geldiğini belirtti. İlgili firma yetkilileri arızayla ilgili gerekli çalışmayı yapmaz ve sorunu ortadan kaldırmak için gerekli hassasiyeti göstermezlerse, 1500'e yakın Yenidoğan Mahallesi abonesinin şikâyet dilekçeleriyle birlikte elektrik faturalarının ilgili firmaya iade edilmesini düşündüklerini ifade etti.

Muhtar Kahri İnci yaptığı açıklamada, “Yenidoğan Mahallesi'nde 20 gün içerisinde 3.’üncü defa elektrik kesintisi yaşanmaktadır. 29.07.2016 tarihinde saat 15:00'dan 30.07.2016 saat 06:00'a kadar, 03.08.2016 tarihinde saat 21:30'dan 04.08.2016 saat 06:30'a kadar, 19.08.2016 saat 15:45'den itibaren elektrik kesintisi Kırbındüzü Caddesi'nin Saraycık Köyü tarafında devam etmektedir. Elektriğe bağlı olarak mahallemizde su sıkıntısı da yaşanmaktadır.

Konu hakkında ilgili firmaya 04.08.2016 tarihinde yazılı olarak muhtarlığımız tarafından, oluşan arızalar ve gereğinin yapılmasıyla ilgili dilekçe iletilmiştir. 15 gün önce verilmiş olan dilekçeye rağmen dün aynı hat üzerinde tekrar arıza yaşanmış ve mahallemiz tekrar elektriksiz ve susuz kalarak yine mağdur olmuştur. Firma çalışanlarının elinden gelen gayreti göstermelerine rağmen arıza uzun süre tespit edilemediğinden uzun süreli kesinti yaşanmaktadır.

İlgili firma yetkilileri arızayla ilgili gerekli çalışmayı yapmak ve sorunu ortadan kaldırmak için gerekli hassasiyeti göstermezlerse, 1500'e yakın Yenidoğan Mahallesi abonesinin şikâyet dilekçeleriyle birlikte elektrik faturalarının ilgili firmaya iade edilmesinin faydalı olacağını düşünüyorum. Mahalle sakinlerimizin elektrik kesintileri nedeniyle evlerinde arızalanan cihazlar varsa bunlarla ilgili bu tarihler arasında düzenlenmiş servis faturalarını şikâyet dilekçeleriyle birlikte ilgili firmaya vermelerini mağduriyetlerin giderilmesi açısından önemli buluyorum” dedi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2678 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum