Elektronik atıklar eğitime destek olacak

Elektronik atıklar eğitime destek olacak

Bilecik Kent Konseyi tarafından başlatılan proje kapsamında elektronik atıklar geri dönüşüme kazandırılarak eğitime destek olunacak.

Bilecik Kent Konseyi tarafından başlatılan proje kapsamında elektronik atıklar geri dönüşüme kazandırılarak eğitime destek olunacak.

Kent Konseyi tarafından yürütülen eğitime destek çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Atık elektronik cihazlardan eğitime destek olmak amacıyla ‘Elektronik atıklarınız, eğitime destek olsun!’ sloganıyla kampanya başlatıldı. Kampanyaya ilişkin Kent Konseyi’nden yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“Bilecik Kent Konseyi'nin almış olduğu karar ile elektronik atıkların geri dönüşüme kazandırılması projesi başlıyor. Elektronik cihazlar kullanılamayacak duruma geldiğinde elektronik atık sayıldığını unutmayın. Elektronik atıklar, çevreye zarar verdikleri için geri dönüşüme gönderilmelidir. Çevreye verilen zararı azaltmak ve verimliliği arttırmak için elektronik atıklar geri dönüşüm vasıtasıyla yeniden değerlendirebilir. Arızalı veya kullanım dışı cep telefonu, bilgisayar, bilgisayar parçaları ve çevre birimleri, elektrikli ev eşyası, adaptör ve kablolarınızı Bilecik Kent Konseyi'ne bağışlayarak, çocuklarımızın eğitimine destek olabilirsiniz.

Taşınabilir elektronik atıklarınızı İstiklal Mah Terzihane Sok No:5 Kent Konseyi hizmet binasına bırakabilirsiniz. Bilgi için 02282121107 numaralı telefondan arayabilirsiniz.”

elektronik-atiklar-egitime-destek-olacak2.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1892 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum