EMİR HALI YIKAMA ARTIK BOZÜYÜK'TE

EMİR HALI YIKAMA ARTIK BOZÜYÜK'TE

Bilecik'te 2011 yılından bu yana hizmet veren Emir Halı Yıkama hizmet ağını genişleterek artık Bozüyük'te de halı yıkama hizmetlerine başladı.

emir-hali-yikama-artik-bozuyukte2.jpg

İşletme sahibi Gökmen Apar, “6 ilçe 2 belde ve merkezde bulunan bir çok köye hizmet vermekteydik. Artık ilimizin en büyük ilçesi olan Bozüyük'te de vatandaşlarımıza halı yıkama hizmetini sunacağız. Açılışımıza özel uygun fiyatlarla, hijyenik ortamda, profesyonel makinalarımızla, özenle ve 1500 m2'lik kapalı kurutma alanımızla hizmet vereceğiz ' dedi.

emir-hali-yikama-artik-bozuyukte3.jpg

'Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli' diyen İşletme Sahibi Gökmen Apar; 'Şuan 3 adet servis aracımız bulunmakta ve gece gündüz demeden müşterilerimizin memnuniyeti için çalışmaktayız. Tarafımıza gelen siparişleri 3-5 gün içinde teslim etmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetler ise, halı yıkama, yerinde koltuk yıkama, yorgan, battaniye, uyku seti, halı kenarına overlok, stor perde yıkama gibi bir çok hizmetimiz bulunmaktadır” dedi.

emir-hali-yikama-artik-bozuyukte4.jpg

Vezirhan, Bayırköy ve Gölpazarı'ndan gelen siparişleri  Salı, Pazaryeri ve Bozüyük'ten gelen siparişleri ise Pazartesi ve Perşembe günleri aldıklarını kaydeden İşletme Sahibi Apar: ' Servis aracımız ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Halılarını yıkatmak isteyen müşterilerimiz  0 532 280 67 04 ile 0 228 212 42 82 nolu telefonlardan bizlere ulaşabilirler. Bizi denemeden karar vermeyin, halılarınızı yıkatmayın' dedi. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 7210 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.