EMNİYET EKİPLERİ BUNU YAPARSA!..

EMNİYET EKİPLERİ BUNU YAPARSA!..

İlimizdeki trafik sorununu anlatan en güzel fotoğraf WhatsApp ihbar hattımıza geldi. Bir okuyucumuz tarafından gazetemiz ihbar hattına gönderilen fotoğrafta Emniyet Müdürlüğüne ait 2 aracın ikinci sıraya park ettiği görülüyor.

Bilecik'te vatandaşların trafik kurallarına uymaları konusunda yaptırım gücüne sahip olan emniyet ekiplerinin kurallara uymaması dikkat çekti. Hatalı park eden emniyet ekiplerine trafik cezasını kim kesecek sorusu gündeme gelirken, vatandaşlar trafik ekiplerini göreve davet etti. 

İhbar hattımıza gelen fotoğrafla ilgili görüşlerini bildiren duyarlı okuyucumuz "Kurallar sadece vatandaş için mi geçerli? Bizler bu şekilde araç park ettiğimiz zaman ceza kesiliyor. Fakat emniyet ekiplerine ait bu araçlar burada dakikalarca beklemesine rağmen kimsenin sesi çıkmıyor. İl Emniyet Müdürümüz hemen emniyet binası önünde gerçekleşen  çift sıra hatalı parkla ilgili odasının camından baksa görebilecek açıda. Bence ilk olarak herkes kapısının önünü temizlese Bilecik'te trafik sıkıntısı kalmaz. Ayrıca çift sıra parkın bulunduğu bölgede esnaflar var. Bu parklar esnaflara da zarar veriyor. Emniyete bağlı araçlar bu şekilde park etmeye devam ederse bu trafik düzelmez" diyerek tepkisini dile getirdi.

emniyet-ekipleri-bunu-yaparsa2.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2900 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum