EMNİYET, MUHTARLARLA BULUŞTU

EMNİYET, MUHTARLARLA BULUŞTU

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından ‘Sorumluluk Alan Huzur Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Bilecik Muhtarlar Derneği binasında gerçekleşen toplantıya, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal başkanlık etti. Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar’ın ev sahipliğindeki toplantıda mahalle muhtarları ile şube müdürleri yer aldı.

emniyet-muhtarlarla-bulustu2.jpg

İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, burada yaptığı konuşmada, muhtarların birer kamu görevlisi olduklarına vurgu yaparak, “Sizler ve bizler birlikte kamu görevi icra ediyoruz. Bu doğrultuda sizlerin görüş ve önerileri bizim için önemli” dedi.

İlimizdeki emniyet ve asayişi sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Asayişle birlikte trafiğin düzenlenmesi ve denetlenmesi, okullarımızda çocuklarımızın güvenliği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

emniyet-muhtarlarla-bulustu3.jpg

Bildiğimiz sorunlar olduğu gibi bilmediğimiz sorunlarda var elbette. Bu kapsamda sizleri dinleyerek, fikirlerinizi almak istiyoruz. Bu şekilde daha verimli sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyoruz. Daha iyi bir hizmet kalitesi yakalamak için buradayız. Hem sohbet edeceğiz hem de mahallelerinizin, vatandaşlarımızın sizlere aktardıkları sorunları öğrenerek birlikte hareket etmemizde büyük fayda olacaktır” ifadelerini kullandı.

emniyet-muhtarlarla-bulustu4.jpg

Müdür Namal’ın konuşmasının ardından toplantı karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması ile devam etti.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1970 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum