EMNİYETTEN KAÇAK OPERASYONU
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda kaçak sigara ele geçirildi.
Haber Merkezi
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:" Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince gümrük kaçağı sigara ticareti yapan şahıs ve organizasyonların deşifresine yönelik risk analizine dayalı olarak yapılan operasyonlarda;
14.07.2013 günü Bozüyük D-200/7 Karayolu Toprak Kâğıt Fabrikası önünde durumundan şüphelenilerek durdurulan sürücülüğünü H. A. (38) isimli şahsın yaptığı 27 XXX çekici ve 63 XXX dorse plakalı tır aracı içerisinde Bozüyük Cumhuriyet Savcılığından alınan arama ve el koyma kararına istinaden yapılan arama neticesi; 9 karton(990) paket PRESTİGE marka, 50 karton(500) paket J&J marka, 2 karton(20) paket MARLBORO marka olmak üzere toplam 151 karton (1510 paket) gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş.
15.07.2013 günü Bozüyük ilçemizde faaliyet gösteren N.B. (38) isimli şahsın işlettiği iş yerinde ve şahsa ait 26 XXX plaka sayılı araç içerisinde Bozüyük Cumhuriyet Savcılığından alınan arama ve el koyma kararına istinaden yapılan arama neticesi; 26 XXX plaka sayılı araç içerisinde, 200 paket J&J marka, İş yerinde yapılan arama neticesinde ise; 44 Paket Viceroy marka, 71 Paket Esse marka, 43 Paket United marka, 12 Paket MM marka, 20 Paket RGD marka, 65 Paket JJ marka olmak üzere toplam 455 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş olup konu ile ilgili; H.A.(38) ve N.B. (37) isimli şahıs yakalanarak haklarında “5607 SKM ” suçundan yasal işlem yapılmıştır."
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.