EN BÜYÜK PAY PAZARYERİ’NE
En büyük pay Pazaryeri'ne
2013 Mali Yılı Taslak Bütçesi'nde 7 ilçenin, İlçe Özel İdare Müdürlüğü bütçesi belirlendi. En büyük payı 135 bin 200 lira ile Pazaryeri İlçe Özel İdaresi aldı.
Halil Türker ÇOBAN
İl Genel Meclisi Kasım ayı görüşmeleri devam ediyor.
Kasım ayı görüşmelerinin beşinci gününde gündemi, Plan ve Bütçe Komisyonunun 2013 Mali Yılı Taslak Bütçesi teklifleri oldu.
Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapora göre; Valilik Özel Kalem bütçesi ile 7 ilçenin, İlçe Özel İdare Müdürlüğü bütçesi meclis üyelerinin oylarına sunuldu.
İl Genel Meclisi üyeleri her iki maddeyi de oy birliği ile kabul etti.Meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edilen Valilik Özel Kalem bütçesi 150 bin lira olarak belirlendi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Valilik Özel Kalem bütçesinin 3 yıldan beri aynı olduğunu belirtirken, Vali Halil İbrahim Akpınar'ın bu bütçenin harcanmasında özel itina gösterdiğini ve tutumlu olduğunu söyledi.
Kasım ayı görüşmelerinde belirlenen 7 ilçenin, İlçe Özel İdare Müdürlüğü bütçesi ise;
Bozüyük İlçe Özel İdaresi; 121 bin 192 lira, Gölpazarı İlçe Özel İdaresi; 132 bin 100 lira, İnhisar İlçe Özel İdaresi; 82 bin 616 lira, Osmaneli İlçe Özel İdaresi; 81 bin 700 lira, Pazaryeri İlçe Özel İdaresi; 135 bin 200 lira, Söğüt İlçe Özel İdaresi; 83 bin 600 lira ve son olarak Yenipazar İlçe Özel İdaresi; 76 bin 200 lira olarak belirlendi.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.